בצל ממולא בתפוחי אדמה
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלכם, בצל ממולא בתפוחי אדמה עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. תמורת $1.07 למנה , מתכון זה מכסה 14% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . אם יש לכם בצל, חמאה, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא עובד היטב כתוספת זולה למדי. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 53% , וזה ציון מוצק. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את חזיר בגריל Abodo עם בצל ממולא Esquite ,פירה מדומה עם בצל פריך ובצלצלי שאלוט , וגרטן בצל Vidalian {בצל פורח אפוי} .
הוראות
חותכים את הבצל לחצי לרוחבו; מסירים את הקצוות והקליפה החיצונית. מפרידים את הבצל לשכבות; בוחרים שש שכבות שיתאימו לתבניות מאפינס משומנות קלות. חותכים דק את הבצל הנותר; מניחים בקערה.
מוסיפים את תפוח האדמה והמרק. עד מהרה לתוך כוסות בצל; מפזרים נקודות של חמאה.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 18-20 דקות או עד שהם רכים.
מפזרים פלפל ופטרוזיליה אם רוצים.