בצל מקורמל-המבורגר צמחוני
בצל מקורמל-המבורגר צמחוני דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך גבינת עיזים, לחמניות מחיטה מלאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. וזה לא כל כך מרהיב. נסו בצל מקורמל-המבורגר צמחוני, המבורגר מטבל בצל מקורמל, ו המבורגר בצל מטוגן בקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
הדופק הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ דק.
חום 1 כף שמן על אש בינונית גבוהה במחבת; להנמיך בינוני, לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, כ 15 דקות או עד חום זהוב.
מוסיפים תערובת פטריות, ומבשלים, ערבוב, על 2-3 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מערבבים תערובת פטריות מקורר לתוך עדשים, ולשלב עם הבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח) עד משולב היטב. טופס תערובת לתוך 6 קציצות (על 1/2 כוס כל). שים קמח תירס על צלחת רדודה, המבורגרים מעיל באופן שווה.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני, ומבשלים המבורגרים על 3 דקות או עד חום זהוב על הצד התחתון. להפוך המבורגרים, ולמעלה עם גבינה. מבשלים כ 3 דקות יותר או עד חום זהוב וגבינה נמס.
מגישים המבורגרים על לחמניות עם עגבניות ובזיליקום, אם תרצה.