בצל מקורמל וטארט בייקון קנדי
מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, עלי מרווה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית, בייקון ו Caramelized בצל טארט ואת הטוב ביותר של 2011, ו קיש בצל בייקון קנדי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר 2 גליונות פלסטיק לעטוף מכל מטרת אור Piecrust. בצק בכושר, צד לעטוף פלסטיק למעלה, למחבת טארט עגול 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד. לחץ על הבצק לצדדים התחתונים ולמעלה של המחבת; מקפל את הקרום העודף בחזרה, ולחץ כדי לחזק את הצדדים. פירס התחתון הצדדים של הבצק בקלילות עם מזלג; להקפיא 10 דקות. שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מברשת בצק באופן שווה עם חרדל.
אופים 5 דקות נוספות או עד לסיום. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וסוכר; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב 1/2 כוס מים; לבשל 25 דקות או עד בצל הוא חום בהיר מתעבה נוזלי, הוספת הנותרים 1/4 כוס מים, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך.
הסר מהחום; מערבבים בבייקון, פטרוזיליה, 1 כפית פלפל, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט).
מניחים חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד חמאה נמסה.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית, ערבוב לשלב.
מערבבים תערובת חמאה, הנותרים 3/4 כפית פלפל, מלית לערבב, מרק, ערבוב עד לח.
מפזרים קרום מקורר עם גבינה. תערובת בצל כפית על גבינה; העליון עם תערובת מלית.
מניחים טארט על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב 10 דקות על מתלה תיל.