בצל מקורמל ועוגות פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בצל מקורמל ועוגות פטריות. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות, סוכר חום, לחמניות ארוחת ערב סהר) בצק סהר, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בצל מקורמל, פטריות & Tartlets Gruyere, קרמל-טארט בצל, ו טארט בצל מקורמל.
הוראות
תנור חום כדי 191°. Unroll בצק על משטח עבודה (אם באמצעות לחמניות סהר, צביטה תפרים לאטום); לחתוך 24 (2 אינץ') ריבועים. לחץ על 1 מרובע בתחתית ומעלה בצד של כל 24 ungreased מיני כוסות מאפין.
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל וקורנית; מבשלים 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 6 עד 9 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד בצל הם caramelized. מערבבים בסוכר חום ויין; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נעלם. מערבבים פטריות. כפית על 1 כף תערובת בצל פטריות לתוך כל כוס. למעלה עם אגוזי מלך וגבינה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר טארט מהמחבת באופן מיידי.