בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית
בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 292 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל חום חריף, בצל, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. וזה טוב. נסו בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית, בצל מקורמל וטארט בייקון קנדי, ו שכבה קנדית-בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, ומטוגנים 4 דקות. להפחית את החום; לבשל 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
להוסיף פלפל; לבשל במשך 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בבייקון.
סדר 3 כוסות לחם בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; העליון עם חצי תערובת בצל. חזור על שכבה עם תערובת לחם ובצל הנותרים.
מערבבים חלב ו-5 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת ביצה על תערובת לחם, העליון עם הגבינה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
תנו לתבשיל לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר. לחשוף ואופים ב 375 במשך 40 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.