בצל מקורמל-טארט תפוחי אדמה
אם יש לכם מלח, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל, בצל מקורמל וטארט בטטה, ו תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד תפוחי אדמה, ביצים, ו 2 כפות קמח; מניחים במחבת טארט משומנת קלות 10 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 30 דקות.
חותכים בצל לשניים, וחותכים חצאים לפרוסות.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מערבבים בסוכר חום.
מוסיפים בצל, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 20 עד 22 דקות או עד חום זהוב.
ממיסים הנותרים 1/4 כוס חמאה במחבת על אש נמוכה; לטאטא הנותרים 5 כפות קמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים חלב בהדרגה; מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד תערובת בצל הוא מעובה מבעבע. מערבבים במלח, פלפל, ושרי.
יוצקים מעל תפוחי אדמה, העליון עם תערובת בצל.
אופים טארט ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.