קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מקורמל, פנצ'טה ופריטטה גבינת עיזים

בצל מקורמל, פנצ'טה ופריטטה גבינת עיזים
בצל מקורמל, Pancettan וגבינת עזים Frittatan נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן זית, גבינת chèvre, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פריטטה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים ומרווה, כרוב ניצנים מקורמל עם פסטה פנקטה עם רוטב גבינת עיזים שמנת, ו פטריות בקרמל אפויות, בצל, תרד, ופריטטה גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 10 אינץ מחבת ovenproof, חום 1 כפית חמאה ואת השמן על חום בינוני עד החמאה נמסה. מבשלים בצל בתערובת חמאה 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף pancetta; לבשל עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מסננים את כל אבל 1 כפות טפטוף ממחבת; להוסיף 2 כפות חמאה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה בינונית, להכות ביצים, חלב, מלח ופלפל עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורב היטב; לשפוך מעל תערובת pancetta במחבת חמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים 1/2 כוס גבינת עיזים על תערובת ביצה. כמו תערובת מתחילה להגדיר בתחתית בצד, בעדינות להרים מנות מבושלות עם מרית, כך חלק דק, לא מבושל יכול לזרום לתחתית. הימנע ערבוב מתמיד. מבשלים 3 דקות או עד ביצים מעובה אבל עדיין לח; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מפזרים גבינת עיזים שנותרה וגבינת פרמזן מעל תערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
הגדר שליטה בתנור לצלות. מטאטאים עם החלק העליון של מחבת 6 אינץ ' מחום 1 עד 2 דקות או עד ביצים נקבעים העליון הוא רק מתחיל חום. כדי לשרת, לחתוך 8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות