קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

בצל סגול-זיגוג Vidalia

בצל סגול-זיגוג Vidalia
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו יין, כפית רוזמרין, וידליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל וידאלי אפוי, סטייק עין-צלעות עם בצל וידאלי, ו בצל וידאלי אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל, חשוף, עד מופחת 1/2 כוס (כ 10 דקות). תניח בצד.
3
חותכים את הבצל לאורכו לשניים.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את הבצל, חותכים צדדים למטה, בתבנית אפייה קטנה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
5
טפטוף שמן זית על בצל. מכסים בצל ואופים ב 400 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר בצל מהתנור. הפוך את הבצלים, ושופכים את תערובת היין על הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים במשך 20 דקות נוספות או עד הבצל מכרז, צולה כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים בצל בתערובת יין.
מרכיבים שתצטרך