בצל סגול-זיגוג Vidalia
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו יין, כפית רוזמרין, וידליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל וידאלי אפוי, סטייק עין-צלעות עם בצל וידאלי, ו בצל וידאלי אפוי.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל, חשוף, עד מופחת 1/2 כוס (כ 10 דקות). תניח בצד.
חותכים את הבצל לאורכו לשניים.
מניחים את הבצל, חותכים צדדים למטה, בתבנית אפייה קטנה מצופה בתרסיס בישול.
טפטוף שמן זית על בצל. מכסים בצל ואופים ב 400 במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות.
הסר בצל מהתנור. הפוך את הבצלים, ושופכים את תערובת היין על הבצלים.
אופים במשך 20 דקות נוספות או עד הבצל מכרז, צולה כל 5 דקות.