בצל פורח
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו בצל פורח. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 4566 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -498 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לך מיונז, קמח, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בצל פורח , בצל פורח , ובצל פורח אפוי .
הוראות
שלבו מיונז, קטשופ, חזרת, פפריקה, 1/4 כפית מלח, קורט פלפל שחור וקצת פלפל קאיין בקערה קטנה ומקררים עד הצורך.
טורפים ביצה ומשלבים אותה עם חלב בקערה גדולה מספיק כדי להכיל את הבצל. בקערה נוספת מערבבים קמח, מלח, פלפל קאיין, פלפל שחור, אבקת שום, טימין, אורגנו וכמון.
מכינים את הבצל: חותכים כ-3/4 עד 1 אינץ' מהחלק העליון והתחתון של הבצל, מסירים את העור.
הסר את הליבה בקוטר 1 אינץ' מאמצע הבצל. בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את מרכז הבצל כ-3/4 מטה, הופכים 90 מעלות ופורסים שוב. המשיכו לחתוך את החלקים לשניים, שימו לב לא לחתוך לתחתית, עד שיהיו לכם 16 חלקים.
פזרו את עלי הכותרת כדי להקל על הציפוי.
טובלים את הבצל בחלב ומצפים היטב בתערובת הקמח. מפרידים שוב את עלי הכותרת ומפזרים ביניהם את תערובת הקמח. לאחר שציפיתם היטב את כל עלי הכותרת, טובלים אותם בחלב ושוב בתערובת הקמח.
מכניסים למקרר ל-15 דקות לפחות בזמן שאתם מחממים את השמן.
יוצקים מספיק שמן כדי לכסות את הבצל לטיגון עמוק או לסיר עמוק. מחממים את השמן ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מטגנים את הבצל בשמן כ-10 דקות או עד להזהבה.
מסירים מהשמן ומניחים להתנקז במדף או במגבות נייר. פותחים את מרכז הבצל לרווחה כדי שתוכלו לשים במרכז את קערת רוטב הטבילה הקטנה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-80 דולר.
![בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו]()
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.