בצל פנינה כבוש
בצל פנינה כבוש יכול להיות רק ללא גלוטן וטבעוני מתכון שחיפשת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה על 45 דקות. אם יש לך סוכר, גרידת לימון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בצל פנינה כבוש, קציצות חזיר עם בצל פנינה כבוש ופנצ'טה, ו בצל פנינה.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. מרתיחים את הבצלים על אש גבוהה במשך 4 דקות.
לנקז ולתת מגניב. כאשר הבצלים קרים מספיק כדי להתמודד, להחליק את עורם.
לארוז את הבצל לתוך ארבע צנצנות 1/2 ליטר.
להוסיף 2 שיני, 1/4 כפית זרעי חרדל ו 2 רצועות של גרידת לימון לכל צנצנת.
בסיר קטן, לשלב את המים, חומץ, סוכר ומלח ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
יוצקים את המלח על הבצל כדי לכסות.
בואו מגניב, ואז לאטום את הצנצנות ולקרר את הבצל לפחות 3 שבועות.