בצל פנינה מוקרם
בצל פנינה מוקרם דורש כ -55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 254 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת די יקרה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חמאה, רצועות פימיינטו, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. עם ציון של 32% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. בצל פנינה מוקרם , אדמה מוקרם ובצל פנינה , וקייל מוקרם עם בצל פנינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בתנור הולנדי, או בקומקום גדול, מביאים 6 כוסות מים לרתיחה.
הוסף בצל פנינה; מרתיחים במשך 10-12 דקות או עד לריכוך.
מסננים ושוטפים במים קרים; מקלפים ומניחים בצד.
בסיר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים בהדרגה מרק ושמנת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הגבינה והבצל.
יוצקים לתוך 1-Qt לא משומן. צלחת אפייה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות; לְרַגֵשׁ. למעלה עם פימיינטוס אם רוצים.
אופים, ללא כיסוי, 10 דקות יותר או עד שהם מבעבעים וחוממים.