בצל צרפתי-בשר-אטריות לאפות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אטריות ביצה רחבות, קרוטונים מתובלים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בצל צרפתי אופים, בצל צרפתי Zoodle אופים, ו אטריות בקר אופים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, בתנור הולנדי 5 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים בשר בקר, בצל ופטריות; מבשלים כ -20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר משחימים מכל הצדדים, בצל רך פטריות הם השחמה.
באותו תנור הולנדי, מחממים 2 1/2 כוסות של המרק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/2 מרק כוס הקמח עד חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך מרק רותח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה. מערבבים ברוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות