בצל צרפתי-אפיית בשר-אטריות
בצל צרפתי-בשר-אטריות לאפות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 514 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אטריות ביצה רחבות, קרוטונים מתובלים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בצל צרפתי אופים, בצל צרפתי Zoodle אופים, ו אטריות בקר אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, בתנור הולנדי 5 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר, בצל ופטריות; מבשלים כ -20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר משחימים מכל הצדדים, בצל רך פטריות הם השחמה.
מורחים אטריות בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. תערובת בקר כפית על אטריות.
באותו תנור הולנדי, מחממים 2 1/2 כוסות של המרק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. בקערה קטנה, לערבב נשאר 1/2 מרק כוס הקמח עד חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך מרק רותח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע ועבה. מערבבים ברוזמרין, מלח ופלפל.
יוצקים על תערובת בשר; מערבבים עד מעורבב היטב.
מפזרים קרוטונים, ואז גבינה.
אופים 25 עד 35 דקות או עד מבעבע סביב קצוות וגבינה נמס.