בצל צרפתי לחמניות גבינה
בצל צרפתי גבינה לחמניות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם גבינה שוויצרית, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חציל בצל צרפתי וגבינת בצל אדומה " בורגר, מקרוני בצל צרפתי עם קרמל וגבינה, ו בצל צרפתי גבינה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 6 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בצל, קורנית, מלח ופלפל. מבשלים כ 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתחיל לרכך ולהפוך זהב. מערבבים בחומץ ומולסה. כיסוי; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים כ -20 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרככים.
תנור חום עד 177°. גריז 8 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם קיצור או ספריי בישול. מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. עבור כל חלק, על משטח מקומח קלות, להתגלגל לתוך מלבן 5x7 אינץ'.
מניחים 1 פרוסה גבינה שוויצרית על כל מלבן. למעלה עם בצל מקורמל, מחולק באופן שווה בין מלבנים.
מניחים 1 פרוסת גבינה שוויצרית על גבי בצל. החל בצד קצר יותר, להפשיל בחוזקה. לחץ על קצה הבצק לתוך גליל לאטום קצה.
באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך כל גליל לפרוסות 2 (2 1/2 אינץ').
מניחים פרוסות במחבת, בעדינות לחיצה למטה עד פרוסות לגעת אחד בשני.
אופים 35 דקות או עד זהב וגבינה הוא מבעבע. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.