קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

בצל קרמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר בישול החווה ורמונט שולחן

בצל קרמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר בישול החווה ורמונט שולחן
בצל מקורמל וביילי הייזן כחול גאלט מ ' ספר הבישול של החווה ורמונט שולחן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, גבינה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט, צלעות קצרות, בצל מקורמל וכריך גבינת צ'דר מורמונט מתפריט' אוכל רחוב ' בחדר הברז במלון אומני, ו דלעת סקווש וגלט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
חותכים את החמאה עם חותך מאפה, שני סכיני חמאה, או עם האצבעות שלך, עד שהתערובת מתחילה ליצור חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מערבבים את קרם פרש ומי קרח ומוסיפים בזרם יציב תוך ערבוב הבצק עם קצות האצבעות. במידת הצורך, להוסיף קצת יותר מים עד הבצק מחזיק יחד, אבל לא מעל לערבב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח וליצור כדור. לעטוף בניילון נצמד או נייר שעווה לקרר לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים את הבצלים והסוכר ומבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך וזהוב, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
7
מוסיפים את השום והרוזמרין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
8
על משטח עבודה משוריין, מגלגלים את הבצק לסיבוב 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
9
מעבירים את הבצק לסדין אפייה ungreased. באופן שווה להפיץ את תערובת הבצל על הבצק, משאיר גבול 1 1/2 אינץ'. מפזרים באופן שווה את הגבינה מעל. מקפלים את הגבול מעל המילוי, מקפלים את הקצוות כמו שאתה הולך מסביב. המרכז יהיה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מברשת את הקרום עם חלמון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
11
אופים את גאלט עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה רוחשת, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
12
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה