פאי תפוחים
המתכון פאי תפוחים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנפלור, קמח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת.
מפזרים מים, 1 כף בכל פעם, על פני השטח של תערובת. מערבבים עם מזלג עד מרכיבים יבשים הם לחים.
להתגלגל למעגל 10 אינץ ' על משטח מקומח.
שלב ממתיק הבא 3 מרכיבים; מפזרים על תפוח, לזרוק.
תערובת כפית לתוך pieplate 9 אינץ'; מפזרים מיץ לימון.
מניחים מאפה על תערובת תפוח; מקפלים קצוות תחת, ו crimp. מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 25 דקות.
מגישים חמים. למעלה עם גלידה, אם תרצה (גלידה לא כלולה בניתוח).