בצל קרמל וסלט אשכוליות
בצל קרמל וסלט אשכוליות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 221 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו סלט אשכוליות מקורמל, סלט אשכוליות ובצל, ו סלט אשכוליות, בצל ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בצל מקורמל: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב עמוק, על 20 דקות. להפריש להתקרר, כ -10 דקות.
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, להקציף יחד את חומץ היין האדום, מיץ לימון ודבש. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד מעורבב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
לסלט: לקלף לקצץ את הקצוות מכל אשכולית. באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע. שחררו את המקטעים והוסיפו אותם לקערת סלט גדולה.
מוסיפים את החסה, שומר, מלפפון, בצל ירוק, טימין.
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים עד שכל החומרים מצופים. מסדרים את הבצל המקורמל על גבי ומגישים.