בצק פיצה
גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. מתכונים דומים: בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה.
הוראות
מערבבים 4 כוסות קמח, גבינה, שמרים ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים מים ושמן; מערבבים עד שהתערובת יוצרת בצק רך. ללוש על משטח מקומח קלות 5 דקות. או עד חלק וגמיש, בהדרגה הוספת קמח שנותר.
חותכים בצק ל 4 חתיכות. (כל חתיכה מספיקה לפיצה 12 אינץ'.) לרסס כל חתיכה עם ספריי בישול. אם אתה משתמש מיד, לכסות את המספר הרצוי של חתיכות בצק רופף עם ניילון לעטוף; לתת לעמוד 15 דקות.
מניחים כל פיסת בצק שנותרה בשקית ניילון resealable הקפאה משקל נפרד כי כבר ריססו עם ספריי בישול. שקיות חותם; להכניס למקרר עד 2 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto