קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות4
מגזין

בקלאווה

בקלאווה
Baklavan הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון, שקדים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה.

הוראות

1
מערבבים סוכר ומים בסיר. לסחוט מיץ מלימון ותפוז לתוך תערובת סוכר ולאחר מכן לזרוק את החצאים גם כן. .
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את מקלות הקינמון. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום מתון עד שהסוכר מומס, ואז מבשלים 10 דקות. דלג לפי הצורך. מערבבים בדבש וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
הסר מחום וקריר לטמפרטורת החדר.
4
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה גדולה ולהשליך את קליפת הפרי תוך השארת מקל הקינמון בפנים. צמרמורת עד קר לחלוטין. הערה: פעם אחת, השארנו את חצאי הפירות במחשבה שזה עלול למשוך יותר טעם הדר לתוך הסירופ. מתברר, שזה עושה את זה די חזק וזה הכי טוב להיפטר ממנו לפני קירור זה. הפוך את בקלאווה: לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 170c.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להקציף יחד שקדים, אגוזי מלך, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
( 23)( 23)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מברשת צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
חותכים את גליונות פילו לחצי לאורך רוחב ולערום את כולם. שמור מחסנית מכוסה במגבת מטבח נקייה לחה כדי למנוע ממנו להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
שכב 2 גיליונות של פילו בתחתית צלחת אפייה וסדין מברשת העליון עם חמאה. המשך לשכבה 2 יריעות בכל פעם, יריעות מדהימות בכל שכבה כפולה מעט כדי לכסות את תחתית המנה, ולאחר מכן צחצוח כל גיליון שני עם חמאה, עד שהשתמשת 10 גיליונות של פילו סה " כ. לאחר צחצוח השכבה העליונה של פילו עם חמאה, להפיץ על 1 1/2 כוסות תערובת אגוז על זה. כפית מעל 2 כפות חמאה.חזור על תהליך שכבות זה 3 פעמים נוספות. למעלה עם 10 גיליונות נוספים של פילו. (תוכל להשתמש 50 גיליונות של פילו סך הכל.) חמאה העליון ולתת בקלאווה לעמוד בטמפרטורת החדר עבור החמאה להתקשות מעט כדי להקל על חיתוך, 10 עד 15 דקות.באמצעות סכין חדה, לחתוך בקלאווה לתוך 16 מלבנים שווים, ולאחר מכן לחתוך כל פיסת חצי באלכסון, מוודא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
אופים בקלאווה עד הזהב, 50 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
להעביר צלחת מתלה כדי להתקרר, ואז לאט לשפוך סירופ קר סביב הקצוות של בקלאווה חם, בין כל החתכים, ומעל.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
11
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. (כיסוי פעם בקלאווה הוא בטמפרטורת החדר.) אל תירגע.