קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

בקלאווה שלי

בקלאווה שלי
בקלאווה שלי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה.

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13-inch baking pan.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Cut phyllo dough to size of pan, and place half the sheets in the bottom of the pan. Grind walnuts with 1/2 cup sugar and cinnamon in food processor or blender.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
Spread ground walnut mixture evenly over phyllo.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4
Place remaining phyllo sheets on top of walnut mixture.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
5
Melt margarine with oil in small saucepan over low heat or in microwave.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
Brush melted mixture over top layer of phyllo.
7
Cut baklava into diamond shapes with a sharp knife.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
Combine 3 1/2 cups sugar, water and lemon juice in large saucepan over medium-high heat. Bring to a boil, then remove from heat.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
Let cool before pouring over pastry.
3
Bake 30 minutes in center of oven, or until golden brown.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
Pour syrup over hot pastry.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
Let cool before serving.