בקלה אפוי וצ'וריסו
בקלה אפוי וצ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 335 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, חוטי זעפרן, פילה בקלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו בקלה אפוי וצ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק והחום משני הצדדים.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מוסיפים את הכרישה, מרק, זעפרן, 3/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מביאים לרתיחה.בינתיים, לשטוף את בקלה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר. מתבלים עם שאר המלח והפלפל.
מניחים אותו על גבי תפוחי אדמה טפטוף עם השמן הנותר.
אופים עד הבקלה הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, על 20 דקות.
מפזרים את הפטרוזיליה ומעבירים לצלחות בודדות.מומלץ: מחבת ovenproof גדולה
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.