אם יש לכם גבינת בורסין, פילה בקלה, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גבינה Boursin, גבינת בורסין תוצרת בית, ו BLT Crostini עם גבינה Boursin דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
יוצקים 1 כף חמאה מומסת לתוך צלחת אפייה כדי המעיל התחתון. סדר את פילה בקלה בצלחת. פילה טפיחה יבש באמצעות מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מורחים את גבינת הבורסין באופן שווה על פילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Boursin
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
יוצקים את העגבניות מעל צמרות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.