בקלה ושומר צלויים במחבת עם קוסקוס תרד
בקלה קלוי פאן ושומר עם קוסקוס תרד הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, תרד שטוח עלה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו קוסקוס שום קלוי עם עגבניות, שמיר, בצל ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שומר, בצל, כפית כל מלח ופלפל. מבשלים, זורקים לעתים קרובות, עד שמתחילים להתרכך, 8 עד 10 דקות.
תוסיף את היין.מתבלים את הבקלה עם כוסברה וכפית כל מלח ופלפל ומתקננים בירקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהבקלה אטומה לאורך כל הדרך, 8 עד 12 דקות.בינתיים, לבשל את הקוסקוס על פי הוראות החבילה. מוך עם מזלג ולקפל את התרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה