קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

בקלה מאודה תה אפוי בנייר

בקלה מאודה תה אפוי בנייר
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, בקלה מאודה תה אפוי בנייר עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 141 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה בקלה, מלח ופלפל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קוקוס תה ירוק כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מתכונים דומים: אספרגוס מאודה בשקית נייר, בקלה מזוגג סויה אפוי בנייר קלף, ו Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בכוס, לכסות את התה עם מים רותחים ולתת תלול במשך 5 דקות. מסננים את התה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תהתה
3
לגזור שמונה ריבועים 14 אינץ ' של נייר קלף חום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים ריבוע קלף על משטח עבודה ומניחים פילה בקלה במרכז. הפוך 4 חתכים עמוקים, ברווחים שווים בקלה. בכל חתך, מניחים עלה מרווה ו 1/4 כפית של furikake.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
FurikakeFurikake
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
יוצקים 1 כף תה מעל הבקלה ומתבלים במלח ופלפל. אסוף את הנייר למעלה ומסביב לדגים וסובב, ואז לקשור עם חוט מטבח. הגדר את החבילה על תבנית אפייה גדולה. חזור עם הדגים הנותרים, עלי מרווה, furikake, תה ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
FurikakeFurikake
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
תהתה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים את החבילות במרכז התנור במשך כ -30 דקות, עד המבעבע בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מעבירים את החבילות לצלחות ומגישים, מאפשרים לאורחים להתיר ולפתוח אותם בזהירות ליד השולחן.