בקלה עם צדפות ויין לבן
בקלה עם צדפות ויין לבן דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 288 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, שיני שום, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. וזה לא כל כך מצוין. נסו לינגוויני עם צדפות ניו זילנדיות, צדפות מאודות עם שום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ובאבק קלות עם הקמח.
במחבת בינונית avenproof, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הדגים ומבשלים על חום גבוה עד הזהב בתחתית, על 4 דקות. תהפוך את הדג.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הדג במשך כ -10 דקות, עד פתיתי הבשר עם מזלג.
בינתיים, במחבת גדולה אחרת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ואת התרנגולים ומבשלים על אש גבוהה במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את מרק הצדפות ומבשלים, ערבוב, עד הצלילים לפתוח את הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, כ 7 דקות. להטות את המחבת כך בריכות הנוזל לצד אחד.
מוסיפים את החמאה למחבת ומערבלים עד מומסת. לזרוק את התרנגולים ברוטב ולהוסיף את הפטרוזיליה; כפית אותם על הדגים, מפזרים פפריקה מעושנת ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.