בקלה עם קשיו אפוי במעטפות נייר
בקלה עם קשיו אפוי במעטפות נייר נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, מלח, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מעטפות שוויצריות, מעטפות של פאדג', ו מעטפות כבש ורוזמרין.
הוראות
מקמו מתלה במרכז התנור וחיממו מראש את התנור ל-400F. הכינו ארבעה ריבועי 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום. שמן קל את הצדדים משעמם של ריבועי רדיד. מקפלים כל ריבוע לשניים.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפלפל האדום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל להתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל ושום ומערבבים עד שהשום פולט את הארומה שלו, כ -30 שניות.
הסר מהחום, להוסיף את אפונה הצמד סוכר, ומערבבים רק עד שהם מצופים בשמן. מתבלים את הירקות בקלילות במלח ופלפל (רוטב הסויה וג ' ינג ' ר יספק מלח וחום).
קלות העונה בקלה עם מלח ופלפל. פתח כיכר רדיד ומקם פילה על החצי התחתון. למעלה עם רבע מהירקות, 1 רוטב סויה כף, ו 1 חמאה כף, לחתוך לכמה חתיכות.
מפזרים עם רבע מהקשיו הקצוצים. מקפלים את הריבוע כדי לצרף את הדגים והירקות, ו crimp בחוזקה את הקצוות סגורים.
מניחים על תבנית אפייה גדולה. חזור עם הדגים הנותרים, ירקות, רוטב סויה, חמאה.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות (זה ישלים את הבישול של הדגים).
כדי לשרת, מניחים חבילת רדיד על כל צלחת ארוחת ערב. אפשר לכולם לפתוח כל חבילת נייר על ידי ניקוב זה עם קצה סכין ארוחת ערב חדה. אתה יכול לשפוך את התוכן של החבילה על כל צלחת או לאכול ישירות מתוך רדיד. שמור על עצמך: קיטור המילוט יכול להיות חם מאוד!
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;