בקלה עם תפוחי אדמה כתושים ואנשובי - תחליב שמן זית
בקלה עם תפוחי אדמה מרוסקים ותחליב שמן אנשובי-זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 796 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אנשובי, חרדל דיז'ון, זיתים ניסואז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, אנשובי וברוסקט זית, ו אנשובי וברוסקטה זית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
להוסיף צלפים ומבשלים עד קריספ, על 1 דקה.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; להפריש.