בקלה פסיפיק פריך עם פרמזן-רוטב טבילת חמאה וברוקולי
בקלה פסיפיק פריך עם פרמזן-חמאת רוטב וברוקולי הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, קורנפלקס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), צדפות פריכות ברוטב סויה, ו פריטר ברוקולי פריך פרמזן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. לשפשף את הבקלה עם השמן ועונה עם 1/4 כפית מלח. טובלים את הצד העליון של חתיכות הדגים (לא את הצד התחתון, שממנו העור הוסר) בפתיתי התירס ומניחים על קלף - או גיליון אפייה מרופד בנייר כסף.
אופים עד רק מבושל דרך ואטום, כ -10 דקות. בינתיים, קיטור הברוקולי עד במכרז, 4 עד 6 דקות. בסיר קטן, מעל חום בינוני, להמס את החמאה. מערבבים בפרמזן ו 1/4 מלח כפית. מחלקים את הדגים וברוקולי בין צלחות בודדות.
מגישים עם רוטב חמאה ramekins קטן לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.