קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

בקלה צרובה עם זיגוג כתום דם

בקלה צרובה עם זיגוג כתום דם
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה צרובה עם זיגוג כתום דם יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לך חומץ יין, מלח כשר, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגיות ריקוטה כתומות דם עם זיגוג כתום דם, טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם, ו צדפות צרובות עם דם כתום, נענע וסלסה פטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר את הדג מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא את המחבת לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטף את הדג יבש עם מגבות נייר ומפזרים את שני הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
כאשר השמן חם מאוד אבל לא מעשן, בעדינות להוסיף את הדגים למחבת. אל תנסה להזיז את הפילה. לאחר 2 עד 3 דקות, לנער את המחבת בעדינות והדגים צריכים להתיר את עצמו. אם המחבת הייתה חמה מספיק, היא תשחרר. אם לא, באמצעות מרית דגים, בעדינות לגרד אותו מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים את הדג במשך 1 דקות יותר ולאחר מכן להפוך אותו, הצבת אותו על מתלה חוט להגדיר מגש גיליון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לתנור ומבשלים עד מבושל דרך, עוד 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
תשליך את השמן מהמחבת והוסף את מיץ התפוזים, גרידה, תפוזים קצוצים, סוכר, חומץ, קורנית וקורט של מלח. מביאים את הנוזל לרתיחה (BTB), להפחית אותו לרתיחה (RTS) ולהפחית את הנוזל בחצי. לטעום ולהתאים את התיבול. הרוטב צריך להיות תערובת חמצמצה גדולה, מתוקה וחמוצה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כפית את הרוטב על בקלה הצרוב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו