בקלה קרושה בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש
בקלה קרוש בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 385 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חצי וחצי, רוטב לסלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו מכרזי עוף בייגלה מדהימים עם רוטב דיז'ון דבש פיקנטי, פקאן-קרום הליבוט עם רוטב שמנת דיז'ון, ו בייגלה-צ'יפס חמוץ עם רוטב חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה קטנה רוטב סלט ומלח מתובל. דופק בייגלה במעבד מזון עד בייגלה קצוץ דק, משאיר כמה חתיכות קטנות; זה עושה בערך 1 כוס.
מורחים כל צד של דגים בתערובת רוטב לסלט; מעיל עם בייגלה כתוש.
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
קולים דגים לאט, מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד (או עד להזהבה והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 145 מעלות פרנהייט) הוספת שמן נוסף במידת הצורך. שמור על דגים חמים.
מקציפים שימורי משמש, חרדל דיז ' ון וחצי וחצי יחד בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהרוטב קרמי ומתעבה מעט.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה טרייה, אם רוצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את סנטי סורטסלה פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
![סנטי סורטסלה פינו גריגיו]()
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.