קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

בקלה קרושה בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש

בקלה קרושה בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש
בקלה קרוש בייגלה עם רוטב דיז'ון משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 385 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חצי וחצי, רוטב לסלט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו מכרזי עוף בייגלה מדהימים עם רוטב דיז'ון דבש פיקנטי, פקאן-קרום הליבוט עם רוטב שמנת דיז'ון, ו בייגלה-צ'יפס חמוץ עם רוטב חרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב בקערה קטנה רוטב סלט ומלח מתובל. דופק בייגלה במעבד מזון עד בייגלה קצוץ דק, משאיר כמה חתיכות קטנות; זה עושה בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים בצלחת רדודה.
3
מורחים כל צד של דגים בתערובת רוטב לסלט; מעיל עם בייגלה כתוש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
קולים דגים לאט, מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד (או עד להזהבה והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 145 מעלות פרנהייט) הוספת שמן נוסף במידת הצורך. שמור על דגים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מקציפים שימורי משמש, חרדל דיז ' ון וחצי וחצי יחד בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהרוטב קרמי ומתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מגישים רוטב על דגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה טרייה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

קוד עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את סנטי סורטסלה פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.