בקלה שחור שזוף
בקלה שחור שזוף מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו סוכר, פילה הליבוט, זרעי שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו מיסו שחור שומשום קרמל פופקורן כדורים + 15 דרכים מתוק להשתמש מיסו, בקלה שחורה עם מיסו (מיסו-marinated בקלה שחור), ו אמנון ברונזה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סאקה ומירין בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומערבבים במיסו. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות. מערבבים סוכרים. מבשלים על אש נמוכה עד סוכרים להמיס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; לכסות ולצנן ביסודיות.
מניחים דגים בשקית מקפיא גדולה zip-top; יוצקים מרינדה מיסו על דגים. שקית חותם, ומרינדה במקרר 48 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה. לנגב מרינדה עודפת מפילה דגים.
מניחים דגים, צד העור למטה, על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום. לצלות 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
בריאן דאנקן משיקגו, מנהל יינות במסעדת BIN 36 במרכז העיר שיקגו, בר יינות ומרקט וסלעי לינקולנשייר 36, מביא מגע חדשני לסצנת האוכל של עיר הרוחות. בקשתו של בריאן להפחית את כמות היין לצרכן מגיעה לרשימת 50 היינות היצירתיים והנגישים של המסעדה, וכמעט 400 על ידי הבקבוק. בעבודה צמודה עם ייננים מקליפורניה, בריאן יצר את תערובות BIN 36 Brian's-אוסף של 12 תערובות יין (וספירה) - כדי להתאים עם מזון או ליהנות בכוחות עצמם. כאן, בריאן בוחר יינות כדי ללוות את המאכל הזה בהשראת אסיה.
"הכנה זו דורשת כמות נדיבה של סוכר לבן וחום ותקופת כבישה ממושכת. הבקלה ידרוש יין שיתאים למתיקות שלו. ארמנד ריזלינג קבנט מאזור פפלץ בגרמניה (1$
אעשה בדיוק את זה. בהתחשב בחומציות החיה שלה, זה יהיה גם לשמור על בלוטות הטעם שלך פיקו ואת החיך שלך טרי."
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.