בקר בגריל וסלט בצל אביב
בקר בגריל וסלט בצל אביב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם צנונים ורודים, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 89%. נסו בצל בגריל, בשר בקר וסלט בטטה, מתכון פיצה בצל ירוק בגריל, ו פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מרכיבים ויניגרט בקערה גדולה ויוצקים חצי לתוך קערה קטנה.
מוסיפים בשר ובצל לקערה גדולה, מערבבים למעיל, ומקררים 3 שעות (או נותנים לשבת בטמפרטורת החדר 2 שעות), ערבוב פעם אחת.
מחממים גז או גריל פחם בינוני (350). שמן בישול באח בצל גריל עד מרכך וחרוך קלות, מפנה פעם אחת, 8 עד 10 דקות. הגבר חום לגבוה (50
ובקר בגריל ב-3 קבוצות, נותן לחום לחזור ל-500 לפני שמתחיל קבוצה חדשה. קוק, מפנה פעם אחת, על 3 דקות בסך הכל לכל אצווה, או עד השחמה מבושל דרך (לחתוך לבדוק).
לזרוק ירקות וצנוניות בקערה גדולה עם חצי רוטב שמורות. לזרוק בשר בקר ונבטים עם נשאר ההלבשה. מחלקים ירקות בין צלחות גדולות העליון עם בשר בקר בגריל, בצל, ונבטי חמניות.