קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

בקר -הפצצה- בורגיניון

בקר -הפצצה- בורגיניון
בשר בקר -הפצצה- בורגיניון דורש בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 60 גרם חלבון ו-73 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $9.37 למנה, מתכון זה מכסה 45% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי אורגנו טריים, פרמזן, רוטב ווסטרשייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 88 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90%. נסו את Beef -The Bomb- Bourguignon, Beef Bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy), וביף בורגיניון (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה לא מתכתית, מערבבים 3/4 כוס יין אדום, כפית מלח, 2 כפיות פלפל ו-2 כפות רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את סטייק הצלעות ומניחים למרינדה למשך 30 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעותסטייק צלעות
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה, על אש בינונית נמוכה כדי לאט לאט את השומן. כשהם פריכים, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, שומרים את השומן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה, מייבשים ומוסיפים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים את הבשר מהמחבת, לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף שמן נוסף, במידת הצורך, עד כדי 2 עד 3 כפות של סך השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הגזר, הפרצלונים והבצל הקפוא. מבשלים עד שהבצל חום בהיר, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את הקמח לתערובת הירקות לקבלת רו. כאשר הרוקס מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות. מכסים עם היין האדום שנותר ומערבבים פנימה את מרק הבקר. מנמיכים על אש בינונית למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מוסיפים את בשר הבקר המושחם, הבייקון המבושל, הטימין, הפטרוזיליה והאורגנו. מתקנים תיבול, לפי הטעם, עם 1 כפית מלח ופלפל טרי גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
בייקון מבושלבייקון מבושל
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בפרמזן ובצל מטוגן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן