קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

בקר -הפצצה- בורגיניון

בקר -הפצצה- בורגיניון
בשר בקר -הפצצה- בורגיניון דורש בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1105 קלוריות, 60 גרם חלבון ו-73 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $9.37 למנה, מתכון זה מכסה 45% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי אורגנו טריים, פרמזן, רוטב ווסטרשייר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 88 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90%. נסו את Beef -The Bomb- Bourguignon, Beef Bourguignon (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy), וביף בורגיניון (bœuf bourguignon / bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה לא מתכתית, מערבבים 3/4 כוס יין אדום, כפית מלח, 2 כפיות פלפל ו-2 כפות רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מוסיפים את סטייק הצלעות ומניחים למרינדה למשך 30 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעותסטייק צלעות
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה, על אש בינונית נמוכה כדי לאט לאט את השומן. כשהם פריכים, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, שומרים את השומן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה, מייבשים ומוסיפים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, משחימים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוציאים את הבשר מהמחבת, לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הוסף שמן נוסף, במידת הצורך, עד כדי 2 עד 3 כפות של סך השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את הגזר, הפרצלונים והבצל הקפוא. מבשלים עד שהבצל חום בהיר, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את הקמח לתערובת הירקות לקבלת רו. כאשר הרוקס מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות. מכסים עם היין האדום שנותר ומערבבים פנימה את מרק הבקר. מנמיכים על אש בינונית למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
10
מוסיפים את בשר הבקר המושחם, הבייקון המבושל, הטימין, הפטרוזיליה והאורגנו. מתקנים תיבול, לפי הטעם, עם 1 כפית מלח ופלפל טרי גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
בייקון מבושלבייקון מבושל
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בפרמזן ובצל מטוגן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן