בקר ואטריות ברוטב בוטנים תאילנדי
בשר בקר ואטריות ברוטב בוטנים תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן שומשום, חמאת בוטנים שמנת, אטריות סובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר בוטנים תאילנדית אפונה תרמילים על אטריות, אטריות תאילנדיות ברוטב בוטנים, ו אטריות רוטב בוטנים תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה.
מסננים, מעבירים לקערה גדולה, ומכסים בנייר אלומיניום או בניילון נצמד כדי להתחמם.
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא יחד את מרכיבי הרוטב עד מעורבב היטב ולהגדיר את המחבת על חום בינוני. להביא לרתיחה ולתת להתבשל במשך 10 דקות.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס של רוטב הבוטנים ומבשלים עד שהבשר מבושל דרך, כ 5 דקות.
מעבירים את תערובת הבשר לאטריות וזורקים כדי לשלב, ולאחר מכן מגישים על צלחות בודדות עם בוטנים וצדפות. שאריות רוטב בוטנים ישמור במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 3 חודשים; להפשיר לחלוטין במקרר או במיקרוגל במשך כ 3 דקות על נמוך לפני השימוש.