בקר ובמיה במיה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כוסברה טחונה, בצל, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה אדיר. נסו מיה במיאן ערבית כבש במיה תבשיל, בשר בקר מצרי ובמיה, ו קבב בקר, במיה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים 1 כף מלח על קוביות סטייק; מבשלים ומערבבים בשר בשמן החם עם בצל ושום עד שהבשר צרוב, כ -5 דקות; מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים ומערבבים עד שהבשר משחים, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
3
מוציאים חתיכות סטייק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מערבבים רוטב עגבניות ורסק עגבניות לאותו סיר; מערבבים במיה, מים, כוסברה, פלפל לבן וכמון. מביאים לרתיחה; מתבלים במלח נוסף. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמיה רכה, 30 עד 45 דקות; מחזירים חתיכות בקר לבמיה. מבשלים עד לקבלת תערובת טעמים, כ -10 דקות; מקשטים בפרוסות פלפל ג ' לפנו.