בקר חווה ונזיד בייקון
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-35 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל כבש קל בחווה עם ירקות, בייקון-תבשיל בשר צ'ילי, ו תבשיל פטריות, בקר ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הבשר במלח ופלפל.ממיסים את החמאה בסיר כבד, וזורקים פנימה את הבייקון. אפשר לו לעבד שומן וחום שלה קצת חמאה, ואז לזרוק את הבשר וחום בכל צד על 3 דקות.מערבבים את הירקות, המניה והיין. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 4 עד 5 שעות עד הבשר רך.
הסר את הבשר מהסיר וגרוס אותו בסכין ומזלג. החזירו את הבשר הגרוס לסיר והגדילו את הטמפרטורה לגובה בינוני.
הסר את הכיסוי של הסיר, ולאפשר לו להתבשל עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/
מפזרים קורנית טרי, ומגישים.