קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בקר יאקיטורי

בקר יאקיטורי
אם יש לך בערך 4 שעות ו-30 דקות לבלות במטבח, Beef Yakitori עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן וללא חלב לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 369 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -25 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 47 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם רוטב סויה, סטייק סינטה, שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 69% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביף יאקיטורי , יקטורי בקר ומסיבת ברביקיו בסגנון יפני: יקיטורי עוף, בקר עם ג'ינג'ר וסויה, 5 תבלינים ושומשום צרוב אחי .

הוראות

1
בקערת זכוכית או פלסטיק, טורפים יחד את רוטב הסויה, השמן, מיץ הלימון, השומשום, הסוכר, הבצל הירוק, השום והג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
חסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנהחסה רומנית מגוררת, מ-1 חסה קטנה
גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי
רוטב סויהרוטב סויה
1 כוס עגבניות שזיפים קלופות זרעוניות קצוצות1 כוס עגבניות שזיפים קלופות זרעוניות קצוצות
1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק
3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים3/4 כוס (6 אונקיות) יוגורט תפוזים
שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
ציוד שתשתמש בו
(120 ופלים)(120 ופלים)
כ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגוררכ-1/3 כוס פרמיג'אנו-רג'יאנו מגורר
2
משחילים את הבשר על שיפודים. (אם אתם משתמשים בשיפודי עץ, השרו אותם תחילה 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
3
מניחים את השיפודים במיכל פלסטיק או זכוכית גדול מספיק כדי להחזיק אותם, ויוצקים את המרינדה על הבשר, הופכים לציפוי היטב. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
4
מחממים את הגריל לחום גבוה, וממקמים את הגריל במרחק של 5 סנטימטרים מהפחמים.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק
5
מברישים מגררת בשמן ומניחים שיפודים על הגריל. צולים במשך 10 עד 15 דקות, מדי פעם הופכים קבובים כדי להבטיח בישול אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק

יין מומלץ: סוביניון בלאן, רוטב שומשום יפני, ריזלינג

יקיטורי בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג. סאקה היא בחירה ברורה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק ביין ענבים, אולי תבחר סוביניון בלאן או ריזלינג. אתה יכול לנסות את קליף לדה סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
קליף לדה סוביניון בלאן
קליף לדה סוביניון בלאן
הסימפוניה של הזנים הלבנים הצטיינה בבציר 2014 ההרמוני והביקבוק הזה הוא אולי הבקבוק הכי מפנק והשופע ש-Cliff Lede ייצר אי פעם. עם צבע של יהלומים צהובים, פנינה זו של יין זוהרת בצורה מבריקה בכוס ומפתה עם ניחוחות מושכים של קלמנטינה, ורבנה לימון, אפרסמון שלכת ואפרסק לבן דבש. תווים פרחוניים מדהימים של פריחת תפוז, יערה ויסמין פורח לילה משתלבים בתווים העליונים של הזר השופע. הבטון העדין במהלך התסיסה הוציא מרקם מפתה שמצפה את החך בשכבות של לימון קרם, משחת חבושים וקרם ברולה. עמוד שדרה תוסס של מינרליות תומך במרקם העשיר להפליא, וכשהסיומת הארוכה נפתחת, טעמים מקסימים של קומקווט, מרציפן ומרמלדת הדרים ממלאים את חושי הריח. תערובת: 85% סוביניון בלאן, 12% סמיון, 3% סוביניון ורט.