המתכון בשר מטוגן עם סלסה איטלקית ורדה מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו את גינס סטאוט, מלח ים, צ'אק רוסט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף מטוגן בבירה ורדה, סלסה ורדה חזיר מטוגן, ו עוף מטוגן ברוטב סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.