בקר סיני עם ברוקולי
בשר בקר סיני עם ברוקולי יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 1177 קלוריות, 131 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סודה לשתיה, קורנפלור, ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקר סיני עם ברוקולי, ברוקולי בקר סיני, ו בקר סיני וברוקולי.
הוראות
קילו פרוס רצועות בשר עם החלק האחורי של הסכין עד במכרז. תניח בצד.
מערבבים קורנפלור ויין אורז.
מוסיפים בשר לקורנפלור ותערובת יין אורז ומרינדה לפחות 30 דקות.
מערבבים רוטב סויה Kikkoman וסוכר. הגדר aside.In בינתיים, לחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים, לחתוך את הגבעולים הקטנים באלכסון; להשליך את הגבעול הגדול.
מחממים שמן בווק מעל להבה בינונית.מערבבים מטגנים בשר במרינדה; לשמור ערבוב עד שהוא משנה צבע, אבל רק עד שהוא חצי נעשה (חצי צבע).
מוסיפים בצל ואת kikkoman עם תערובת סוכר.
מוסיפים את הברוקולי ורוטב הצדפות; ממשיכים לערבב במשך 5 דקות או עד מבושל; תוך הוספת קמצוץ של סודה לשתיה לברוקולי.
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים ומטגנים עוד דקה.