תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר עם טג'ין תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ו 30 מתכון שלם מגיש 3 . גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, קוביית בוליון בקר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -47 דקות. מתכונים דומים: בקר עם פלפלים טג'ין, טג'ין בקר עם דלורית, ו טג'ין בקר עם קוסקוס (מרוקאי).
הוראות
1
תן לקוביות לשבת במקרר לפחות 1 שעה לפני הבישול.
2
מחממים את השמן על אש בינונית-נמוכה בטאגין. בראון את הבשר & בצל במשך 7 דקות.מערבבים במים, בוליון, רסק עגבניות, תערובת תבלינים של 1/2 כפית, פטרוזיליה וכוסברה. מכסים עם המכסה & לבשל במשך 30 דקות.לחשוף את הטאג ' ין, מערבבים בעגבניה וכוס מים נוספת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
דלעות פאי בינוני כל אחת)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' ין
3
מפזרים את טריזי תפוחי האדמה עם תערובת תבלינים מילואים.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מניחים את תפוחי האדמה על גבי הבשר ואז לשחזר & לבשל עוד שעה.