בר ברוסקטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מוצרלה בצפיפות, חומץ יין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ברוסקטה., ברוסקטה., ו BLT ברוסקטה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן גריל או broiler preheat. עם סכין משונן לחתוך לרוחב לחם לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. פרוסות גריל על מתלה להגדיר כ 4 אינץ ' מעל גחלים זוהרות במשך 1 עד 1 1 1/2 דקות בכל צד, או עד חום זהוב פריך בחוץ אבל עדיין רך בפנים. לחלופין, פרוסות ניתן לצלות בקבוצות תחת broiler כ 4 אינץ ' מחום 1 ל 1 1/2 דקות בכל צד, או עד זהב. לשפשף טוסטים עם שום בצד אחד מברשת קלות באותו צד עם שמן. טוסטים ניתן לבצע 1 שבוע קדימה ושמר במיכל אטום.;
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
במחבת קטנה לבשל שאלוט בשמן על חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך. מערבבים עגבניות ומלח ופלפל לטעום ולבשל, ערבוב 30 שניות, או עד רק מחומם דרך. בקערה לזרוק יחד תערובת עגבניות עם גבינה, עירית, חומץ, מלח ופלפל, לפי הטעם, ותלולית על 1 כף בצד משומן של כל טוסט.;
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מטגנים את החצילים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות, או עד במכרז, ולהעביר לקערה. למחבת להוסיף את הנותרים 2 כפות שמן בו לבשל את הבצל ואת הסלרי על חום מתון, ערבוב, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הזיתים, צלפים, חומץ, סוכר, צימוקים, צנוברים ועגבניות ומבשלים את התערובת, מכוסים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 עד 10 דקות, או עד שהוא מבושל דרך הסלרי רך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'