קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בראוני-עוגת אגוז

בראוני-עוגת אגוז
אם יש לך חצאי אגוז, סוכר חום, חתיכות אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת בראוני Fudgiest, עוגת גבינה עם בראוני אגוז, ו עוגיות אגוז בראוני.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לטאטא את החמאה והשוקולד על אש נמוכה בסיר בינוני כבד עד השוקולד נמס כמעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
4
הסר את המחבת מהחום והקציף עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
לטאטא בסוכר, אז את הביצים, אחד בכל פעם. מערבבים בקמח ומלח עם מרית גומי גמישה. מערבבים את חתיכות אגוז. לגרד את הבלילה לתוך קרום פירור ביסקוטי מוכן. לחץ על טבעת של חצאי אגוז, אם משתמשים, לתוך הבלילה סביב הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
ביסקוטיביסקוטי
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מקציףמקציף
6
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ואופים עד 2 החיצוני כדי 3 אינץ ' הם מעט נפוח ויבש מחפש המרכז מוגדר, 35 דקות. שיפוד עץ מוכנס למרכז צריך לצאת עם חלק הבלילה לח עדיין מחובר. לקרר את העוגה לחלוטין על מדף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
7
חותכים את העוגה לפלחי ומגישים עם גלידה או קצפת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מערבבים את הביסקוטי, החמאה והסוכר במעבד מזון עד שהפירורים לחים ונצמדים יחד כאשר נלחצים. לחץ בחוזקה על תערובת פירור על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', בניית שפה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
9
אופים את הקרום עד הזהב ומרגיש מוצק למגע, 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור