אם יש לך חצאי אגוז, סוכר חום, חתיכות אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת בראוני Fudgiest, עוגת גבינה עם בראוני אגוז, ו עוגיות אגוז בראוני.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לטאטא את החמאה והשוקולד על אש נמוכה בסיר בינוני כבד עד השוקולד נמס כמעט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
4
הסר את המחבת מהחום והקציף עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
5
לטאטא בסוכר, אז את הביצים, אחד בכל פעם. מערבבים בקמח ומלח עם מרית גומי גמישה. מערבבים את חתיכות אגוז. לגרד את הבלילה לתוך קרום פירור ביסקוטי מוכן. לחץ על טבעת של חצאי אגוז, אם משתמשים, לתוך הבלילה סביב הקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוז
ביסקוטי
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרית
מקציף
6
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ואופים עד 2 החיצוני כדי 3 אינץ ' הם מעט נפוח ויבש מחפש המרכז מוגדר, 35 דקות. שיפוד עץ מוכנס למרכז צריך לצאת עם חלק הבלילה לח עדיין מחובר. לקרר את העוגה לחלוטין על מדף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
שיפודים
7
חותכים את העוגה לפלחי ומגישים עם גלידה או קצפת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
גלידה
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מערבבים את הביסקוטי, החמאה והסוכר במעבד מזון עד שהפירורים לחים ונצמדים יחד כאשר נלחצים. לחץ בחוזקה על תערובת פירור על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', בניית שפה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
טופס פאי
תנור
9
אופים את הקרום עד הזהב ומרגיש מוצק למגע, 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין.