בראוני פטל טריפל עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, שמן, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו בראוני ברי משולש, עוגיות שוקולד בראוני משולשות, ו עוגת בראוני שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס קל 9 על 9 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול בטעם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול בטעם חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בבלנדר, שזיפים מיובשים ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מעבירים לקערת ערבוב בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מוסיפים את תערובת בראוני, חלבונים ביצה, שמן, ליקר פטל או מים לקערת ערבוב. מקציפים במשך 1 דקה עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטל
תערובת בראוני
חלבונים
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערת ערבוב
5
העברה לתבנית אפייה מוכנה; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
בסיר קטן מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את משמר.
מרכיבים שתצטרך
משמר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
טפטוף על בראוניז. להסתחרר עם סכין שולחן.
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך.
10
מחית פטל מופשר, דבש וליקר בבלנדר. לדחוף דרך מסננת רשת בסדר; להפריש.