בראוניז מחבת כיכר
בראוניז מחבת כיכר המתכון יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 42 דקות. יש קינוח זה 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, כפות רמה קמח, וניל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בראוניז מערבולת חמאת בוטנים מחבת כיכר, פאן הגרטי, ו פאן באניה.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. קו 9 x5 מחבת מתכת עם רדיד שאינו מקל.ממיסים חמאה במיקרוגל בגודל בינוני-קערה בטוחה או במדד 2 כוס Pyrex.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד כמעט נמס לחלוטין.
מוסיפים כחצי מהסוכר לשוקולד ומערבבים היטב. להחזיר שוקולד למיקרוגל ולחמם על גבוה במשך 20 שניות נוספות, ולאחר מכן מערבבים שוב עד תערובת השוקולד חלקה שוקולד הוא מלא melted.In קערה בגודל בינוני ערבוב, להכות את הביצים עם מערבל חשמלי יד החזיק במשך כדקה. עם מערבל הולך, בהדרגה להוסיף את הסוכר שנותר ולהמשיך להכות במשך כ 5 דקות או עד התערובת היא קלה ועבה מעט. עם כפית, פעימה בתערובת שוקולד נמס, מלח ווניל, ולאחר מכן מערבבים בקמח והאגוזים.
יוצקים הבלילה למחבת ואופים במשך 32-35 דקות או עד הקצוות משכו מן הצדדים של מחבת בראוניז הם ריחניים.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 30 דקות, ואז להירגע במשך כ 2 שעות לפני חיתוך.