בראוניז נפלאים
. נסו פאי תפוחים נפלא, סלסה נפלאה, ו קציץ בשר נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
להמיס 1 12 אונקיה חבילה של שוקולד צ ' יפס בסיר עם 2/3 כוס חמאה על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד חלקה. צפה בזהירות כדי למנוע חריכה;
הסר מן החום, לגרד לתוך קערה גדולה. הכה את הסוכר, כמה כפות בכל פעם, ואז להכות את הביצים 2 בכל פעם עד התערובת משולבת היטב. מערבבים בקמח ומלח עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים בתמצית הוניל. מקפלים בעדינות עוד 12 אונקיות של שוקולד צ ' יפס ופקאנים.
מורחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים, כ -35 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
מערבבים את השמנת ו 1/4 כוס חמאה יחד בסיר על אש נמוכה עד החמאה נמסה, ערבוב כל הזמן; יוצקים הנותרים 1 12 אונקיה של שבבי שוקולד ומערבבים להמיס לחלוטין.
יוצקים את התערובת לתוך קערת ערבוב, והכו על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד בשילוב, על 1 דקה; לצנן את הציפוי ביסודיות, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות עד 1 שעה.
תערובת צריכה להיות עקביות של שמנת עבה; לנצח את הציפוי שוב עם מיקסר חשמלי עד שהוא יוצר פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות.
מורחים ציפוי על בראוניז מקורר.