קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בראוניז נפלאים

בראוניז נפלאים
. נסו פאי תפוחים נפלא, סלסה נפלאה, ו קציץ בשר נפלא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
להמיס 1 12 אונקיה חבילה של שוקולד צ ' יפס בסיר עם 2/3 כוס חמאה על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד חלקה. צפה בזהירות כדי למנוע חריכה;
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מן החום, לגרד לתוך קערה גדולה. הכה את הסוכר, כמה כפות בכל פעם, ואז להכות את הביצים 2 בכל פעם עד התערובת משולבת היטב. מערבבים בקמח ומלח עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים בתמצית הוניל. מקפלים בעדינות עוד 12 אונקיות של שוקולד צ ' יפס ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
תמצית ונילתמצית וניל
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז הבראוניז יוצא עם פירורים לחים, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מערבבים את השמנת ו 1/4 כוס חמאה יחד בסיר על אש נמוכה עד החמאה נמסה, ערבוב כל הזמן; יוצקים הנותרים 1 12 אונקיה של שבבי שוקולד ומערבבים להמיס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים את התערובת לתוך קערת ערבוב, והכו על מהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד בשילוב, על 1 דקה; לצנן את הציפוי ביסודיות, ערבוב מדי פעם, על 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
9
תערובת צריכה להיות עקביות של שמנת עבה; לנצח את הציפוי שוב עם מיקסר חשמלי עד שהוא יוצר פסגות נוקשות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
10
מורחים ציפוי על בראוניז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים