בראוניז עם ציפוי מרשמלו
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סוכר מגורען, לנסות התפשטות אגוזי לוז, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראוניז עם ציפוי מרשמלו, חמאת בוטנים פצפוצי מרשמלו מצופה בראוניז, ו קל חמאת בוטנים מרשמלו Krispie עקף בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר nonstick. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מורחים את הבלילה במחבת ואופים במשך 23 דקות. לפזר במהירות מרשמלו על החלק העליון ואופים עוד 2 דקות כדי לרכך מרשמלו. הקש אותם קצת עם מרית, ואז לתת מגניב על מתלה חוט.הכן ציפוי. בסיר 3 ליטר שלך, להמיס את החמאה על אש בינונית. הפחת את החום לנמוך והוסף את שבבי השוקולד, תוך ערבוב עד מומס וחלק. מערבבים בחמאת הבוטנים.
מוסיפים דגנים ומערבבים עד שהדגנים מצופים. זרוק כפיות של תערובת דגנים על שכבת מרשמלו, מתפשט באופן שווה ככל האפשר. דברים ייראו דביקים בשלב זה, אז אפילו לא חושב על חיתוך.
שים את הבראוניז במקרר לכמה שעות כדי להירגע. הרם מן המחבת, לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך 4 ריבועים גדולים.
חותכים ריבועים אלה לריבוע קטן יותר כדי להפוך 16.