קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם ציפוי מרשמלו

בראוניז עם ציפוי מרשמלו
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם סוכר מגורען, לנסות התפשטות אגוזי לוז, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראוניז עם ציפוי מרשמלו, חמאת בוטנים פצפוצי מרשמלו מצופה בראוניז, ו קל חמאת בוטנים מרשמלו Krispie עקף בראוניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 8 אינץ ' מחבת מתכת מרובע עם רדיד nonstick.ממיסים את החמאה בסיר 3 ליטר nonstick. מערבבים את הסוכר ואת אבקת הקקאו. להפחית את החום נמוך ומערבבים בעדינות במשך כ 30 שניות כדי לחמם את הסוכר. כבה את החום ותן לתערובת הסוכר לשבת במשך 5 דקות. מערבבים במלח ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הביצים הקרות, לטאטא או ערבוב רק עד מעורב, ואז לערבב את הקמח ואבקת אפייה יחד בכוס קטנה ומערבבים אותם לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מורחים את הבלילה במחבת ואופים במשך 23 דקות. לפזר במהירות מרשמלו על החלק העליון ואופים עוד 2 דקות כדי לרכך מרשמלו. הקש אותם קצת עם מרית, ואז לתת מגניב על מתלה חוט.הכן ציפוי. בסיר 3 ליטר שלך, להמיס את החמאה על אש בינונית. הפחת את החום לנמוך והוסף את שבבי השוקולד, תוך ערבוב עד מומס וחלק. מערבבים בחמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים דגנים ומערבבים עד שהדגנים מצופים. זרוק כפיות של תערובת דגנים על שכבת מרשמלו, מתפשט באופן שווה ככל האפשר. דברים ייראו דביקים בשלב זה, אז אפילו לא חושב על חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
5
שים את הבראוניז במקרר לכמה שעות כדי להירגע. הרם מן המחבת, לקצץ את הקצוות, ולאחר מכן לחתוך 4 ריבועים גדולים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חותכים ריבועים אלה לריבוע קטן יותר כדי להפוך 16.