בראוניז עם קרמל מלוח
עוגיות קרמל מלוחות עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. אם יש לכם חמאה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: בראוניס קרמל מלוח לעומת בראוניז קרמל מלוח # LeftoversClub, בראוניז עם קרמל מלוח, ו בראוניז עם קרמל מלוח.
הוראות
הערה: רבים דיווחו על בעיות עם הג ' לטין ברוטב קרמל. מסיבה זו, הייתי ממליץ או להשאיר את הג ' לטין או להקטין את הכמות על ידי לא מעט.עבור הבראוניז: מחממים תנור ל 325 מעלות F. משמנים מחבת 9 על 13 אינץ ' עם חמאה או אפייה spray.In החלק העליון של דוד כפול מעל חום בינוני, להמיס שוקולד וחמאה, ערבוב עד מומס.
מוסיפים סוכר ומערבבים בעדינות עד בשילוב.
הסר מ heat.In קערה נפרדת, בעדינות לטאטא את הביצים.
מוסיפים התזה קטנה של ביצים לתערובת שוקולד, ערבוב מיד (אבל עדיין בעדינות).
טפטוף בשאר הביצים, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים קמח ומערבבים עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת אפייה משומנת ולהתפשט אפילו את פני השטח.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור כדי להתקרר לחלוטין במחבת.עבור זיגוג קרמל:בסיר קטן על אש נמוכה, קרם כבד חם. אל boil.In סיר גדול נפרד, לשלב סוכר ומים. אל תערבבי.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד התערובת הופכת צבע ענבר - - לא כהה מדי, אבל בהחלט ענבר.
יוצקים זיגוג קרמל בכל רחבי בראוניז מקורר לחלוטין. אפשר להגדיר לחלוטין.
חותכים למלבנים קטנים ומגישים.*** רירית המחבת עם רדיד יאפשר לך להרים את הבראוניז מתוך המחבת לאחר זיגוג הקרמל קובע. אז אתה יכול להשתמש סכין ארוך, משונן לחתוך בקלות רבה יותר.***