בראוניז עם שוקולד מוצק
עוגיות שוקולד סטאוט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בראוניס סטאוט שוקולד, בראוניז שוקולד מוצק גינס, ו בראוניס סטאוט שוקולד עם ציפוי שמנת אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 9x9x2" מחבת מתכת עם לסכל, משאיר 2 " overhang.להביא סטאוט לרתיחה בסיר בינוני; לבשל עד מופחת 1/2 כוס, על12 דקות.
בואו מגניב. שמור 1/4 כוס סטאוט.
מערבבים 12 אונקיות שוקולד ו 1 כוס חמאה בקערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר שלמים חסומים עד נמס וחלק.
להקציף סוכר, ביצים, וניל גדולקערה להתמזג. בהדרגה לטאטא chocolatemixture, ואז 1/4 כוס סטאוט מן פאן. קמח Foldin ו 1 1/4 כפיות מלח.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בראוניז עד פני השטח מתחיללסדוק ובוחן מוכנס לתוך centercomes החוצה עם כמה crumbsattached לח, 35-40 דקות.
להעביר panto מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 20 דקות. מערבבים 4 אונקיות chocolatein קערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים עד מומס וsmooth.
הוסף שמורות 1/4 כוס מופחת סטאוט, הנותרים 2 כפות חמאה, ו 1/4 כפית מלח;לטאטא עד מעורבב היטב.
יוצקים זיגוג חם על בראוניז.
עמידת בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר, על 40 דקות. לעשות קדימה: יכול להיות made8 שעות קדימה. כיסוי ולתת לעמוד בחדרספרטורה.
באמצעות overhang לסכל, להרים בראוני; לחתוך לריבועים.