קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם שוקולד מוצק

בראוניז עם שוקולד מוצק
עוגיות שוקולד סטאוט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בראוניס סטאוט שוקולד, בראוניז שוקולד מוצק גינס, ו בראוניס סטאוט שוקולד עם ציפוי שמנת אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 9x9x2" מחבת מתכת עם לסכל, משאיר 2 " overhang.להביא סטאוט לרתיחה בסיר בינוני; לבשל עד מופחת 1/2 כוס, על12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
בואו מגניב. שמור 1/4 כוס סטאוט.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
3
מערבבים 12 אונקיות שוקולד ו 1 כוס חמאה בקערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר שלמים חסומים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
להקציף סוכר, ביצים, וניל גדולקערה להתמזג. בהדרגה לטאטא chocolatemixture, ואז 1/4 כוס סטאוט מן פאן. קמח Foldin ו 1 1/4 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
סטאוטסטאוט
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
אופים בראוניז עד פני השטח מתחיללסדוק ובוחן מוכנס לתוך centercomes החוצה עם כמה crumbsattached לח, 35-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
להעביר panto מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 20 דקות. מערבבים 4 אונקיות chocolatein קערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים עד מומס וsmooth.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
8
הוסף שמורות 1/4 כוס מופחת סטאוט, הנותרים 2 כפות חמאה, ו 1/4 כפית מלח;לטאטא עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
סטאוטסטאוט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים זיגוג חם על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
עמידת בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר, על 40 דקות. לעשות קדימה: יכול להיות made8 שעות קדימה. כיסוי ולתת לעמוד בחדרספרטורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
באמצעות overhang לסכל, להרים בראוני; לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה