קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז עם שוקולד מוצק

בראוניז עם שוקולד מוצק
עוגיות שוקולד סטאוט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם שוקולד מריר, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בראוניס סטאוט שוקולד, בראוניז שוקולד מוצק גינס, ו בראוניס סטאוט שוקולד עם ציפוי שמנת אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 9x9x2" מחבת מתכת עם לסכל, משאיר 2 " overhang.להביא סטאוט לרתיחה בסיר בינוני; לבשל עד מופחת 1/2 כוס, על12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
בואו מגניב. שמור 1/4 כוס סטאוט.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
3
מערבבים 12 אונקיות שוקולד ו 1 כוס חמאה בקערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר שלמים חסומים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
להקציף סוכר, ביצים, וניל גדולקערה להתמזג. בהדרגה לטאטא chocolatemixture, ואז 1/4 כוס סטאוט מן פאן. קמח Foldin ו 1 1/4 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
סטאוטסטאוט
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
אופים בראוניז עד פני השטח מתחיללסדוק ובוחן מוכנס לתוך centercomes החוצה עם כמה crumbsattached לח, 35-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
להעביר panto מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 20 דקות. מערבבים 4 אונקיות chocolatein קערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים עד מומס וsmooth.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
הוסף שמורות 1/4 כוס מופחת סטאוט, הנותרים 2 כפות חמאה, ו 1/4 כפית מלח;לטאטא עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
סטאוטסטאוט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
יוצקים זיגוג חם על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
עמידת בטמפרטורת החדר עד זיגוג מוגדר, על 40 דקות. לעשות קדימה: יכול להיות made8 שעות קדימה. כיסוי ולתת לעמוד בחדרספרטורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
באמצעות overhang לסכל, להרים בראוני; לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ