בראוניז פרוזן פטל-יוגורט
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא סוכר, קרטון יוגורט וניל, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יוגורט קפוא פטל, יוגורט קפוא פטל, ו יוגורט קפוא פטל.
הוראות
הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה, באמצעות תבנית אפייה 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד רק להגדיר (בראוניז יהיה fudgy).
הקש פטל דרך מסננת בסדר מעל קערה, הזמנת 1 כוס פטל טהור; להשליך זרעים.
מערבבים פטל טהור, סוכר, קורנפלור, ומים בסיר; מערבבים עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים רוטב פטל לתוך קערה; הקש פלסטיק לעטוף על פני השטח של רוטב, ולתת מגניב לחלוטין.
מוסיפים יוגורט לרוטב פטל; מערבולת יחד, באמצעות מרית גומי או כף. במהירות להפיץ תערובת יוגורט על בראוניז במחבת. לכסות ולהקפיא 4 שעות או עד המשרד.