בראוניז קוקוס שקדים
המתכון בראוניז קוקוס שקדים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 55 דקות. לקינוח הזה יש 114 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, חלב, שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קוקוס שקדים מחבת פליאו בראוניז, בראוניז שמחה שקדים, ו בראוניז שמחה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
מוסיפים סוכר. מערבבים פנימה את הביצים, הקמח, השקדים והווניל (הבלילה תהיה סמיכה).
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
בסיר גדול שלבו חומרי מילוי; מביאים לרתיחה.
יוצקים מעל בראוניז מקורר.
בסיר אחר שלבו את השוקולד צ ' יפס, הסוכר, החמאה והחלב; מביאים לרתיחה. כף מעל המלית.
מפזרים שקדים. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד להגדיר. אחסן במקרר.