בראוניז שוקולד גרמני ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בראוניז שוקולד גרמני ללא גלוטן. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שבבי שוקולד חצי -weet, ביצים, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד גרמנית ללא גלוטן עם ציפוי חלבי ללא, עוגת שוקולד גרמנית ללא גלוטן, ו עוגת שוקולד גרמנית ללא גלוטן.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון רק של מחבת מרובעת 8 או 9 אינץ ' עם ספריי בישול (ללא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, חמאה מומסת, 2 ביצים ושוקולד צ ' יפס עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה).
אופים מחבת 8 אינץ '28 עד 31 דקות, 9 אינץ פאן 26 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס 2 אינץ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב במחבת על מדף קירור.
בינתיים, בסיר כבד 1 ליטר, מערבבים סוכר חום, חלב וביצה 1 עד מעורבב היטב. מערבבים בחמאה חתוכה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
הסר מהחום. מערבבים בקוקוס, פקאן ווניל. מגניב 15 דקות או עד מעובה מעט.
בראוניז פרוסט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.